Interim-management

Goed onderbuikgevoel

Snelle analyse van probleem

Eerlijk advies

Opbouwende kritiek en complimenten

Unieke Quickscan

Binnen 2 weken passend advies

linda@ldinterimenadvies.nl

Antwoord in 2 werkdagen

Interim manager die taal spreekt van bestuurders én medewerkers

Zoekt u een betrokken interimmanager die oog heeft voor de medewerkers van uw organisatie, maar die ook de taal van bestuurders spreekt, en op die manier als manager uitstekend kan communiceren? Dan bent u bij LD Interim en Advies aan het juiste adres. Ik zoek de verbinding tussen de bestuurders en medewerkers op de vloer, zoek naar draagvlak en kweek op die manier begrip en vertrouwen dat het goed komt. Opdrachtgevers ontvangen bovendien altijd het eerlijke verhaal, ook als dat weleens een schop tegen het zere been is. Maar dit gebeurt altijd op respectvolle wijze. Op deze pagina kunt u meer lezen over de verschillende soorten interim-management waarvoor LD Interim en Advies voor is in te huren.

Zorgmanagement om kwaliteit te verhogen

Het runnen van een zorginstantie lijkt steeds meer op de bedrijfsvoering van ieder ander bedrijf. Financiën moeten in orde zijn, personeel tevreden, en klanten/patiënten/cliënten ook. En alles moet gedocumenteerd worden. Om de zaken weer op orde te krijgen, kunt u de hulp inroepen van LD Interim & Advies. Als manager van een afdeling of locatieleider probeer ik de algehele kwaliteit van de zorg binnen de instelling te verhogen. Dat kan bijvoorbeeld door de processen te verbeteren, opleidingen te verzorgen, de financiën op orde te brengen of de planning. Daarbij houd ik in het belang van de organisatie, altijd het welzijn van medewerkers in het oog. Het is van belang om te weten wat er speelt binnen uw organisatie en bij uw mensen. Mijn credo is dan ook: ‘Wie goed voor z’n personeel zorgt, zorgt ook goed voor de patiënt.’

Projectmanagement voor speciale klussen

Heeft u speciale projecten die gedaan moeten worden? Die voert LD Interim en Advies graag uit! Is uw organisatie bijvoorbeeld toe aan een nieuw scholingsprogramma? Of wilt u zelforganiserende teams? Bij het projectmanagement pakt LD Interim en Advies klussen met een grote diversiteit aan. Ik begeleid deze afgebakende projecten van begin tot eind, binnen een afgesproken termijn.

Verandermanagement bij organisaties

Er staat een grote verandering te wachten binnen uw organisatie, maar vindt u het lastig om uw personeel mee te krijgen? LD Interim en Advies weet als geen ander hoe dit aangepakt moet worden! Bij veranderingen in de bedrijfscultuur is er vaak weerstand. Werknemers krijgen weerstand en hebben geen zin om mee te werken. Hebben wantrouwen. Ik probeer die weerstand weg te nemen door het creëren van draagvlak en het opbouwen van een relatie, en niet door de verandering erdoorheen te ‘duwen’. Daarnaast spreek ik de taal van zowel bestuurders als mensen op de vloer en dat zorgt voor een betere communicatie. Met deze werkwijze help ik de medewerkers inzien dat de verandering het werk veelal vergemakkelijkt. Dat werkt: na dit proces gaat het invoeren van een nieuwe werkwijze vaak veel eenvoudiger.

LD Interim en Advies in 5 zinnen

5

Snelle en accurate probleemanalyses

5

Kennis van alle aspecten van zorg: van technische handelingen tot financiën

5

Altijd eerlijk advies, ook als dat niet helemaal uitkomt

5

Goed in creëren van draagvlak en vertrouwen kweken

5

Altijd interesse voor wat werknemer beweegt

N

Veelzijdig

Voor interim-management en meer

N

Verbinder

Schakel tussen bestuurs- en operationele laag

N

Creëren draagvlak

Om verandering soepeler te laten verlopen

N

Training & Coaching

Voor betere communicatie in teams

Op zoek naar een ervaren interimmanager in de zorg?

LD Interim en Advies staat paraat om de klus voor u te klaren! Wilt u ook dat de kwaliteit bij uw organisatie omhoog gaat? Neem dan voor meer informatie contact op met LD Interim en Advies.

06 – 284 888 67

linda@ldinterimenadvies.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
N

LD Interim & Advies

N

Telefoonnummer

06 - 284 888 67

N

E-mailadres

linda@ldinterimenadvies.nl