Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Goed onderbuikgevoel

Snelle analyse van probleem

Eerlijk advies

Opbouwende kritiek en complimenten

Unieke Quickscan

Binnen 2 weken passend advies

linda@ldinterimenadvies.nl

Antwoord in 2 werkdagen

Kindness in business helpt u maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kindness in Business is ontstaan vanuit mijn persoonlijke behoefte om op grotere schaal iets te betekenen voor een betere wereld. Vanuit het succes van LD Interim en Advies wil ik graag iets teruggeven. Omdat ik inmiddels zelf geruime tijd plantaardig leef, zocht ik naar een manier om mijn voorkeur en overtuiging te integreren in mijn zaken leven.

Met open vizier kijken naar ecologische voetafdruk

Al snel kreeg ik inzicht in de schaal waarop 1 persoon invloed heeft op dierenwelzijn, het klimaat en zijn/haar eigen gezondheid door een plantaardige leefstijl aan te nemen. Wat nou als we deze win-winsituatie implementeren binnen bedrijven? Op die manier vergroot ik mijn invloed, verklein ik de voetafdruk van het bedrijfsleven en zorgen we voor een algeheel betere gezondheid van onze medewerkers en onze patiënten.

 

 

Kindness in Business wil vanuit een open vizier samen met bedrijven kijken naar de mogelijkheid om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit kan zijn door het aanbod in de bedrijfskantines aan te passen, voeding te integreren als onderdeel van therapie bij patiënt/cliënt of zelfs door op grotere schaal te kijken naar duurzaamheid en circulair werken.

Kindness in Business is ontstaan vanuit mijn persoonlijke behoefte om op grotere schaal iets te betekenen voor een betere wereld.

Omdat mijn bedrijf goed loopt voelde ik de noodzaak om iets terug te geven en de cirkel zo rond te krijgen. Omdat ik inmiddels zelf geruime tijd plantaardig leef zocht ik naar een manier om mijn voorkeur en overtuiging te integreren in mijn zaken leven. Al snel kreeg ik inzicht in de schaal waarop 1 persoon invloed heeft op dieren welzijn, het klimaat en zijn/haar eigen gezondheid door een plantaardige leefstijl aan te nemen. Wat nou als we deze win win situatie implementeren binnen bedrijven. 

Op die manier vergroot ik mijn invloed, verklein ik de voetafdruk van het bedrijfsleven en zorgen we voor een algeheel beter gezondheid van onze medewerkers en onze patienten. Kindness in Business wil vanuit een open visie samen met bedrijven kijken naar de mogelijkheid om hun voetafdruk te verkleinen. Dit kan zijn door het aanbod in de bedrijfskantines aan te passen, voeding te integreren als onderdeel van therapie bij patient/client of zelfs door op grotere schaal te kijken naar duurzaamheid en circulair werken.

Op het gebied van voeding ga ik graag zelf het gesprek met u aan. Mijn kennis is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring met plantaardig koken en de wijze waarop het mijn gezondheid heeft verbeterd. Tot een jaar geleden werd ik geteisterd door chronisch ontstoken spieren, sinds ik plantaardig eet is dat volledig verdwenen. Vele onderzoeken en literatuur van gerespecteerde artsen geven aan dat ik hierin niet alleen sta.

Door zelfstudie op het gebied van de invloed van plantaardige voeding ben ik momenteel in staat een goed advies te geven over mogelijk aanpassingen in uw aanbod aan uw medewerkers. Het afgelopen jaar heb ik geïnvesteerd in contacten met leveranciers waardoor ook de verandering soepel kan verlopen. Welzijn van mens, dier en planeet leeft enorm als thema en in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kunt ook u uw steentje bijdragen. Ik ga graag samen met u dit avontuur aan, laten we allereerst gaan zitten voor een inspirerend gesprek!

N

Veelzijdig

Voor interim-management en meer

N

Verbinder

Schakel tussen bestuurs- en operationele laag

N

Creëren draagvlak

Om verandering soepeler te laten verlopen

N

Training & Coaching

Voor betere communicatie in teams

Wilt u ook uw ecologische voetafdruk verkleinen?

Kindness in business helpt uw bedrijf verder. Welzijn van mens, dier en planeet leeft namelijk enorm als thema. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt ook u met uw organisatie uw steentje bijdragen. Ik ga graag samen met u dit avontuur aan. Laten we gaan zitten voor een inspirerend gesprek!

06 – 284 888 67

linda@ldinterimenadvies.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
N

LD Interim & Advies

N

Telefoonnummer

06 - 284 888 67

N

E-mailadres

linda@ldinterimenadvies.nl