Contact

Goed onderbuikgevoel

Snelle analyse van probleem

Eerlijk advies

Opbouwende kritiek en complimenten

Unieke Quickscan

Binnen 2 weken passend advies

linda@ldinterimenadvies.nl

Antwoord in 2 werkdagen

5,0 score
augustus 25, 2020

(Via Linkedin) Linda en ik hebben samengewerkt als leidinggevende van de Geriatrische Revalidatie afdelingen van Stichting Tante Louise. Ik ken Linda als een zeer gedreven manager die haar visie helder heeft en kan sturen naar resultaat. Dit doet zij op een warme, sociale manier waardoor zij harten van mensen weet te veroveren. Linda heeft een buttom-up management stijl. Samen met haar charmes zorgt dat ervoor dat mensen willen veranderen. Linda is een fantastische collega geweest waar ik veel van heb geleerd. Nog altijd mis ik haar op de werkvloer!

Jacqueline Bakx - Lupker
5,0 score
augustus 25, 2020

(Via Linkedin) Linda is heel prettig in de samenwerking. Communicatief sterk en helder. Zij staat open voor advies en geeft op juiste wijze feedback. Medewerkers ervaren Linda als een people manager

Frans van 't Hull
5,0 score
augustus 25, 2020

(Via Linkedin) Linda heeft voor mij twee opdrachten gedaan op twee locaties. Linda is een enthousiaste, kundige leidinggevende en een echte doorpakker. Ze gooit haar ziel en zaligheid in de opdracht en wil het beste uit de mens halen. Een fijne collega en een aanrader!

Karin Breukhoven
N

LD Interim & Advies

N

Telefoonnummer

06 - 284 888 67

N

E-mailadres

linda@ldinterimenadvies.nl