Training & Coaching

Goed onderbuikgevoel

Snelle analyse van probleem

Eerlijk advies

Opbouwende kritiek en complimenten

Unieke Quickscan

Binnen 2 weken passend advies

linda@ldinterimenadvies.nl

Antwoord in 2 werkdagen

Op maat gemaakte trainingen bij LD Interim en Advies

LD Interim en Advies biedt diverse trainingen en coachingstrajecten aan om de kwaliteit binnen uw organisatie te verbeteren. ‘We hebben het altijd al zo gedaan’, is een veelgehoorde uitspraak van mensen die reageren op een verandering die plaatsvindt op het werk. Maar dat het altijd zo is gegaan, wil nog niet zeggen dat het ook altijd goed is gegaan. Samen met de teamleider gaan we aan de slag om de cultuur binnen het team op een positieve manier te beïnvloeden. Dat kan onder andere door feedbacktrainingen en trainingen op het gebied van multidisciplinaire samenwerking. LD Interim en Advies biedt geen trainingen in verpleegkundige handelingen en coacht alleen teams. De trainingen zijn maatwerk en worden derhalve compleet afgestemd op uw wensen.

Feedbacktraining en professionele communicatie

Collega’s kunnen nogal eens kritiek op elkaar hebben. Of, ze durven zich juist niet uit te spreken tegen elkaar, maar mopperen alleen in zichzelf als een collega een fout maakt. Als dat langdurig niet goed gaat, dan kan de sfeer verpest raken. Tijdens deze training leer ik een team om op professionele manier met elkaar en patiënten te leren communiceren, zodat er minder snel conflictsituaties ontstaan. Als een collega bijvoorbeeld consequent een bepaalde handeling niet uitvoert, dan is daar vaak een reden voor waarom dat niet gebeurt. In plaats van te ontvlammen in woede, leer je de scherpe randjes ervan af te halen en je collega op professionele wijze aan te spreken.

Multidisciplinaire samenwerking

Voor een patiënt is het essentieel als teams van verschillende disciplines met elkaar samenwerken. Dat lukt alleen wanneer de disciplines leren elkaars taal te spreken of elkaar op zijn minst te verstaan. Tijdens de training Multidisciplinaire samenwerking wordt hier aandacht aan besteed. Door de neuzen dezelfde kant op te krijgen, inzicht te krijgen in de werkwijze en manier van denken van de andere discipline, en boven alles het belang van de patiënt voorop te stellen.

N

Veelzijdig

Voor interim-management en meer

N

Verbinder

Schakel tussen bestuurs- en operationele laag

N

Creëren draagvlak

Om verandering soepeler te laten verlopen

N

Training & Coaching

Voor betere communicatie in teams

Kan uw personeel een training gebruiken?

LD Interim en Advies geeft diverse trainingen en coachingstrajecten. Bent u ook op zoek naar een goede training voor uw (zorg)team? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!

06 – 284 888 67

linda@ldinterimenadvies.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
N

LD Interim & Advies

N

Telefoonnummer

06 - 284 888 67

N

E-mailadres

linda@ldinterimenadvies.nl